TIL ARBEJDSGIVEREN – om alkoholisme på arbejdspladsen


I en travl hverdag, hvor forretningen er det vigtigste, kan ledelsen i en virksomhed let komme til at overse, eller udskyde, nogle ting der ikke fungere. Eller lade det være, fordi der ikke er nogen umiddelbar løsning på problemet.

Har en virksomhed en eller flere medarbejdere, der har et problem med alkohol, er det både risikofyldt og dyrt. En medarbejder der drikker for meget, vil få flere og flere sygedage, være ukoncentreret, og efterhånden også blive svagere fysisk. Det har også stor negativ indflydelse på kollegaer, produktion og effektiviteten.


Ofte er det en god og dygtig medarbejder, der er begyndt at drikke, og efterhånden er blevet mere og mere syg af dette, og ledelsen har ikke lyst til at opsige vedkommende, eller at mangle medarbejderens kompetence i en længere periode, hvor vedkommende er i døgnbehandling. 
  

Vi har et tilbud om ambulant behandling, hvor medarbejdere kan gå i ambulant behandling, og samtidig passe deres arbejde. Alle fortjener en chance, og de fleste vælger det rigtige, når der er noget at vælge imellem. 

Vi vil også gerne hjælpe med at klarlægge, og at motivere medarbejdere, til at modtage behandling.

Behandlingen koster 29.500 kr. Det er inklusiv motiverende samtaler og klarlægning af behov for behandling. Der er ofte dækning, hvis medarbejderen er sundhedsforsikret.
Hvis du som arbejdsgiver har behov for at vide hvad der kan gøres i din virksomhed, omkring alkoholpolitik på arbejdspladsen, giver vi gratis konsulentbistand.